/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EMPAT I GOL-AVERAGE A FAVOR

I made this widget at MyFlashFetish.com.

16 d’abril 2011

EMPAT I GOL-AVERAGE A FAVOR

El Lloret va sumar un important empat al camp del Santa Mònica, ja que va aconseguir mantenir la distància de cinc punts respecte al conjunt palmesà, quart classificat. El Lloret va sortir al camp amb la idea de puntuar, i així ho va demostrar, disposant ben aviat d’algunes ocasions de perill. Tot i el domini inicial, el Santa Mònica aprofità les reduïdes dimensions del seu camp per fer l’1 a 0, al marcar de cap una treta de banda.  El Lloret pagà la novetada, d’un camp que semblava més bé de futbol 7. Tot i aquest contratemps, el Lloret es va refer aviat, i una brillant jugada d’en Vicenç Canyelles suposà l’empat, amb el qual s’arribà al final del primer temps. La segona meitat, el Lloret sortí pels tres punts i novament en Vicenç pogué marcar el segon gol, però la pilota s’estavallà al pal. Minuts desprès, seria el Santa Mònica qui estavallà una pilota al pal. Tot i els intents del Lloret per emportar-se els tres punts, el marcador no es va moure. Amb aquest punt, el Lloret es consolida a la tercera plaça i manté una jornada més les seves opcions per lluitar pel lideratge.