/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EL LLORET PERD UN DERBI MOLT DISPUTAT

I made this widget at MyFlashFetish.com.

10 d’abril 2011

EL LLORET PERD UN DERBI MOLT DISPUTAT

La història es va tornar repetir i el Sineu guanyà el derbi per la mínima amb un altre gol d’en Mario Acedo (ex jugador del Lloret). El d’ahir era d’aquells partits que fan afició, un derbi, primer contra segon i separats per un sol punt. Conscients de la transcendència del partit, foren molts els aficionats dels dos equips que no volgueren perdre’s el partit, i les grades del camp es quedaren petites.   
Tot i l’expectació, el partit no va ser molt vistós, degut a la igualtat entre els dos equips. Amb un nivell d’exigència màxim, les ocasions de gol foren escasses per part dels dos equips. Tan sols la qualitat a pilota aturada d’en Mario Acedo, va possibilitar que a la segona part es rompés l’empat al marcador, al transformar una falta directa que suposà el gol de la victòria pel Sineu. 
Amb el 0 a 1, el Lloret va intentar aconseguir l’empat, però no va sebre aprofitar les poques ocasions de que va disposar, mentres que el Sineu es dedicà a mantenir l’avantatge que li donava tres punts importants. 
En definitiva, tres punts que s’escapen davant un rival directe, però encara queda molta lliga i el Lloret segueix immers en la lluita per les places d’ascens.