/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: QUARTA SETMANA CONSECUTIVA SENSE GUANYAR

I made this widget at MyFlashFetish.com.

20 de març 2011

QUARTA SETMANA CONSECUTIVA SENSE GUANYAR


Partit per oblidar del Lloret que va caure davant un Llosetense B molt motivat. L’equip tenia l’oportunitat de sumar una victòria important per consolidar-se en la segona posició, però ben aviat, es va veure que ahir no era el dia del Lloret. L’equip no va sebre fer el seu partit i va caure en les provocacions dels jugadors del Llosetense B, que tengueren amb l’àrbitre el seu millor aliat. L’equip local tingué la sort d’avançar-se als primers minuts, i a partir d’aquí s’acabà el partit. El Llosetense B va dedicar-se a provocar i perdre temps constantment, amb el beneplàcit de l’àrbitre, que acabà per desquiciar al Lloret. Amb l’1 a 0 i amb un Lloret totalment fora del partit s’arribà al final del primer temps.

Al segon temps l’espectacle de l’àrbitre va ser monumental, permetent que pràcticament no es jugàs a futbol per les constants pèrdues de temps del conjunt local. El Lloret va acabar perdent els papers i això ho aprofità el Llosetense B per fer el 2 a 0. Tot i les adversitats, el Lloret aconseguí retallar distàncies amb un cop de cap d’en David Pérez “Rino”, desprès d’una treta de còrner. Però la reacció no va ser possible, l’àrbitre continuà amb el seu recital d’expulsions i targetes, deixant al Lloret amb 8 homes sobre el camp.

A les bones i a les dolentes sempre U.E. Lloret, així que ànims i ara més que mai la unió fa la força!!!