/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: IMPORTANT VICTÒRIA AMB PATIMENT I AMB NOU JUGADORS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

27 de març 2011

IMPORTANT VICTÒRIA AMB PATIMENT I AMB NOU JUGADORS

Desprès unes jornades sense guanyar, ahir arribà la tan desitjada victòria. El Lloret, conscient que si vol estar a dalt no pot seguir regalant els partits, va sortir a per totes per tal d’endur-se’n els tres punts.  Als pocs minuts de començar el partit l’àrbitre pità un penal a favor del Lloret, que va ser transformat per n’Alberto Miranda.  Amb el marcador a favor, el Lloret va seguir pressionant i pocs minuts desprès arribà el 2 a 0, amb un autèntic golàs d’en Vicenç Canyelles. El Llucmajor, no va tenir gaire temps de reacció, ja que al minut 20 de partit va encaixar el tercer gol, novament obra d’en Vicenç Canyelles.  Semblava que el partit seria un simple tràmit vegent el resultat,  però al temps afegit el Llucmajor aconseguí retallar distàncies. Aquest gol va crear dubtes al Lloret, i en canvi, va donar ànims al Llucmajor.
Al primer minut del segon temps el Lloret es quedà amb un jugador menys, al veure la segona groga n’Alberto Miranda. Encara no s’havia recompost l’equip, i arribava una nova expulsió pel Lloret, aquesta vegada fou en Gerard Pons, que va tocar la pilota amb les mans quan aquesta entrava dins la porteria. El Llucmajor, va fallar el penal ja que la pilota va pegar al pal, però amb la sort que el rebuig va anar a un jugador seu i aconseguí marcar el 3 a 2. El panorama era ben incert, ja que amb dos jugadors menys i amb més de mitja hora per jugar, semblava que es podria escapar un partit que pareixia guanyat. Però aquesta vegada, l’equip va posar-se el mono de feina, i va realitzar un gran esforç físic impedint que el Llucmajor pogués empatar el partit. A les acaballes del partit, el Llucmajor es va quedar amb un home menys i el partit s’igualà un poc més, fins al punt, que el Lloret disposà alguna ocasió per sentenciar l’encontre. Finalment el marcador no es va moure, i el Lloret sumà tres punts importants que segurament ajudaran a recuperar la moral de l’equip.