/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EMPAT AMB GUST A VICTÒRIA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

13 de març 2011

EMPAT AMB GUST A VICTÒRIA

Els d’ahir són d’aquells partits que fan gran al futbol, i és que l’espectacle que es va viure ahir a Lloret, va ser dels que fan afició. Prop de 400 espectadors ompliren les grades del camp municipal Toni Coll Real, dels quals més d’un centenar eren aficionats del Molinar que es desplaçaren en massa per animar el seu equip. I es que el partit d’ahir era de vital importància, ja que hi havia en joc la segona plaça de la classificació. 

El Lloret partia amb l’avantatge de 3 punts, fet que obligava al Rotlet Molinar a guanyar si o si, per contra, el Lloret venia de sumar dues derrotes inesperades i necessitava recuperar la seva millor versió. El partit tenia tots els ingredients i no va defraudar, emoció, bon joc i espectacle a les grades. Els primers minuts foren de clar domini del Rotlet Molinar, que va tancar al Lloret al seu camp i disposaren d’algunes arribades de perill per encetar el marcador. La més clara fou un llançament llunyà que la pilota pegà al pal. Poc a poc, el partit es va igualar i el Lloret estirà les línies, disposant a la contra  d’algunes ocasions per marcar. Desprès d’uns primers 45 minuts elèctrics, s’arribà al final del primer temps amb empat a zero gols. 

Al inici de la segona part, el Rotlet Molinar va tornar pressionar a un Lloret, que es mostrà perfecte defensivament. Durant el segon temps, tant uns com els altres disposaren d’ocasions per marcar, però entre els pals o els porters impediren que el marcador es mogués. Tot i el potencial ofensiu del Rotlet Molinar, el Lloret va lluitar més que mai, aconseguint un empat que va sebre a victòria.   

En general, cal destacar l’esportivitat tant dels jugadors com de les aficions que feren que el partit d’ahir fos una autèntica festa del futbol regional.  Donar les gràcies especialment a l’afició del Lloret, que un diumenge més va fer costat al seu equip.