/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: QUINZE MINUTS PER ESBORRAR I UN PARTIT PER RECORDAR

I made this widget at MyFlashFetish.com.

20 de febrer 2011

QUINZE MINUTS PER ESBORRAR I UN PARTIT PER RECORDAR

Desprès d’un inici de partit molt fluix del Lloret, que es va veure superat per un bon Sp. Valldemossa, que aconseguí avançar-se al marcador i fins i tot va tenir oportunitats per ampliar el marcador, va encendre les alarmes. El mister va moure l’equip i el Lloret va posar-se les piles i aconseguí remuntar un partit que se li havia posat molt costa per amunt. L’empat arribà desprès d’un contraatac que culminà en Vicenç Canyelles amb una excel·lent vaselina. Minut desprès arribava el segon del Lloret, un incansable David Pérez provocà un mal rebuig del porter del Sp. Valldemossa, el qual va ser aprofitat per en Pau Daviu, per tornar a marcar amb una altre gran vaselina.  La maquinària del Lloret estava a ple rendiment, dominant el joc i disposant d’ocasions per ampliar el marcador. Desprès d’una internada per banda i centrada a l’àrea petita, arribà el 3 a 1, amb un gol en pròpia porta del Sp. Valldemossa. Ja a les acaballes de la primera part, en Vicenç Canyelles marcà el 4 a 1 amb un gol olímpic, que va fer embogir el nombrós públic que un diumenge més acudí al camp animar al seu equip.

La segona part els dos equips disposaren d’ocasions de gol, fent un partit molt divertit per a l’espectador. El Sp. Valldemossa, aconseguí retallar distàncies al transformar un penal, però el Lloret no va donar opcions i aconseguí el 5 a 2, obra d’en Vicenç Canyelles, qui firmà un espectacular hat-trick.  Ja a les acaballes, el Valldemossa va establir el 5 a 3 definitiu, amb una falta que va rebotar amb un jugador del Lloret, i va descol·locar a nen Llorenç.

Amb aquesta victòria el Lloret segueix fent història, i es manté invicte com a local. La propera setmana el Lloret tornarà a jugar a casa contra el Santa Maria At, desitjant que la ratxa es mantingui una setmana més.