/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EL LLORET PERD LA IMBATIBILITAT A CASA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

28 de febrer 2011

EL LLORET PERD LA IMBATIBILITAT A CASA

La desena victòria consecutiva d’un Lloret que està fent història no va ser possible, al perdre contra tot pronòsitc a casa davant el Santa Maria At. per un ajustat 1 a 2. El Lloret tot i dominar l’encontre, no va disposar de moltes ocasions de perill, fet que va permetre al Santa Maria At., sentir-se molt comode al camp i fins i tot de disposà d’algunes arribades amb perill.

Amb empat a zero s’arriba al final del primer temps, tot i que semblava, que el Lloret a la segona part podria avançar-se al marcador, la realitat es que passaren els minuts i el Lloret va baixar el ritme, fet que va ser aprofitat pel Santa Maria At a les acablles del partit. Els visitants aprofitaren una badada defensiva per fer el 0 a 1. Aquest gol deixà tocat al Lloret, i  minuts desprès arribà el 0 a 2 de penal, que suposava la sentència. Però el Lloret va treure la casta i aconseguí retallar distàncies al transformar en Vicenç Canyelles un penal. Amb l’1 a 2, i dins el temps de descompte el Lloret pogué empatar el partit, si l’àrbitre hagués pitat unes clars mans dins l’àrea.

Sens dubte, tot i no fer el millor partit, el Lloret va merèixer alguna cosa més que la derrota, davant un rival molt complicat que va sebre fer el seu partit a la perfecció.