/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EL LLORET ACONSEGUEIX LA 7 ª VICTÒRIA CONSECUTIVA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

06 de febrer 2011

EL LLORET ACONSEGUEIX LA 7 ª VICTÒRIA CONSECUTIVA

El Lloret aconseguí sumar els tres punts, davant un gran equip com el Port de Pollença.  L’equip tot i tenir nombroses baixes, va lluitar durant els noranta minuts per aconseguir la victòria i mantenir el liderat. El partit fou molt disputat, degut a la igualtat entre els dos equips, i qualsevol dels dos hagués pogut guanyar. Desprès d’un primer temps, en el que els dos equips disposaren d’algunes ocasions de perill, s’arribà en empat a zero. Es veia venir, que l’equip que aconseguís marcar s’emportaria la victòria, i aquesta vegada la sort va caure del costat del Lloret, que a la segona part aprofità un penal comés damunt en David Pérez “Rino” per fer el gol de la victòria. El penal va ser transformat per en Vicenç Canyelles, que amb un xut ajustat al pal va batre al porter rival. Amb el marcador a favor, el Lloret va sebre controlar el partit i mostrà novament una gran seguretat defensiva.  

El d’ahir són d’aquells partits clau que marquen la trajectòria d’un equip, que aquesta temporada esta fent historia. Conscients de la bona trajectòria de l’equip, l’afició ahir va fer més que mai costat al seu equip, i prova d’això foren les més de 200 persones que vengueren al camp.