/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: VICTÒRIA DEL LLORET, I CAMPIONS D'HIVERN

I made this widget at MyFlashFetish.com.

23 de gener 2011

VICTÒRIA DEL LLORET, I CAMPIONS D'HIVERN

Partit jugat de tu a tu el disputat ahir al matí al municipal de Son Cladera en un dia en el que el fred era la nota predominant. El Lloret sorti des del minut 1 a per el partit tinguent dues clares ocasions en els primers 15 minuts, per altra banda el son cladera intentava aprofitarse de les poques errades de l'equip llorità. En una d'elles es va plantar en superioritat númerica enfront a la nostra porteria on no va saber materialitzar la jugada amb gol. El Lloret també intenta jugar les seves armes i en un gran robo de pilota es plantà amb superioritat davant la defensa local no logrant finalitzar la jugada amb un xut entre els tres pals. Així s'arribava al descans.
La segona part va ser totalment diferent, els dos equips deixaren el respecte mostrat els primers 45 minuts i sobretot els visitants es concienciaren que era possible treure els tres punts i van anar a per totes. Vicenç i Pibe avisaven als primers 5 minuts de que anaven a per la victoria. Tocant el minut 15 de la primera part Vicenç agafava la pilota i en una gran jugada individual es desfeia del seus marcadors i donava la primera alegria del  matí per a la gran afició que s'havia desplaçant fins a Son Fuster per a presenciar el partit. El Lloret no es conformà i segui espitjant fins que aconseguí de gran jugada col.lectiva rematar el partit amb el 0 a 2 obra den David Perez amb una gran passada de Juanjo Ortiz.
A partir d'aqui el Lloret controla el partit tenguent alguna ocasió a la contra. El Son Cladera tan sols inquietava la porteria del Lloret a pilota aturada llevat d'una jugada en que es plantà sol davant la porteria del Lloret on Kiko aconseguí evitar el gol fent una gran aturada. Al final 0-2 i el que es mes important 3 punts mes per seguir lluitant per estar al capdavant de la classificació.
Gran imatge l'oferida per l'U.E Lloret en un camp dificil com es el del Son Cladera. Enorabona a tots els jugadors per l'esforç fet i assenyalar que aquest es el camí a seguir per estar al capdavant.