/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EL LLORET GUANYA AMB AUTORITAT

I made this widget at MyFlashFetish.com.

30 de gener 2011

EL LLORET GUANYA AMB AUTORITAT

El Lloret posà el futbol i el Paguera el joc brut, i es que els tres punts aconseguits davant el Paguera tenen un gran valor, ja que fou un partit molt dur, on l’equip local es dedicà més a pegar que jugar. Tot i això, el Lloret realitzà un partit molt seriós i no entrà dins la trampa, fent novament un partit molt complet.

Ben aviat el Lloret s’avançà al marcador amb un gol d’en Vivenç Canyelles, qui de dins l’àrea va batre amb un xut creuat al porter. Amb el 0 a 1 el Peguera va cercar l’empat, i disposà d’un penal per empatar el partit, però la pilota sortí per damunt el travesser. Desprès d’aquesta jugada el Paguera afluixà el ritme i el Lloret tornà a controlar el partit, disposant de diverses ocasions de perill per ampliar el marcador.  Era qüestió de que arribàs el 0 a 2, i a les acaballes del primer temps i desprès d’una excel·lent contra, en David Perez, ampliava el marcador amb una gran vaselina. Sense temps de reacció, i desprès d’una treta de còrner arribava el 0 a 3 amb un cop de cap d’en Alberto Miranda. 

Desprès del precedent de la primera volta on el Paguera va ser capaç de remontar un 3 a 0 al Lloret, aquesta vegada l’equip no es va deixar sorprendre i sortir a per totes la segona part. El conjunt local tot i espitjar els primers minuts, aviat es va quedar amb un jugador menys i va ser incapaç de crear perill. En canvi, el Lloret amb un jugador més, va disposar d’ocasions de gol per ampliar el marcador.  Amb aquesta nova victòria, el Lloret es manté lider.