/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: REFLEXIONS DE CAP D'ANY

I made this widget at MyFlashFetish.com.

31 de desembre 2010

REFLEXIONS DE CAP D'ANY

Avui acaba el 2010, i crec que és un bon moment per reflexionar sobre aquest inici de temporada, en el qual ja portem 16 jornades d'una lliga que promet ser molt competitiva.

El nostre equip s'ha reforçat en totes les línies, i al meu parer disposem d'una grandíssima plantilla que per poc que funcioni ens pot donar grans alegries. Hi ha jugadors amb una enorme qualitat, que han jugat a categories molt superiors a la nostra, un vestuari ben avingut, un cos tècnic que sap el que té entre mans, un President i directiva, que malgrat la seva joventut, fa molts anys que estan ficats en això del futbol, i la millor afició, per tant l'èxit està 'quasi' garantit. I dic 'quasi' perquè en això del futbol dos més dos moltes vegades no són quatre.

Si repassem les estadístiques observarem que portem de moment números d'ascens, ja que en el nostre camp no coneixem la derrota, només s'han perdut 2 partits dels 16 disputats, dels últims cinc partits només s'ha cedit un empat i els quatre restants han finalitzat amb victòries, fins i tot les dues darreres marcant 10 gols i sense encaixar cap gol en les darreres tres jornades. Són números per estar en el més alt si no s'haguessin empatat dos partits (Paguera i Rotlet) que estaven més que guanyats, però ja se sap que fins que l'àrbitre no xiula el final, res no és segur.

Per tot això només podem ser optimistes de cara al 2011, en el qual estem segurs que els nostres jugadors es deixaran la pell per continuar amb aquesta ratxa positiva, i que al final de la competició tots els equips estaran on es mereixen.

Dit això només ens queda desitjar-vos a tots un final d'any espectacular, i un 2011 ple de felicitat.

SALUT I MOLTS ANYS.