/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: QUI PERDONA HO ACABA PAGANT

I made this widget at MyFlashFetish.com.

05 de desembre 2010

QUI PERDONA HO ACABA PAGANT

Diumenge el Lloret va deixar escapar una bona oportunitat per posar-se entre els primers de la classificació, però va ser incapaç de superar al Sant Jordi, que tot i ocupar els darrers llocs de la classificació, va realitzar un partit molt seriós defensivament. El Lloret tot i dur pràcticament el pes del partit durant els noranta minuts, no va poder materialitzar les ocasions de que va disposar. Al davant, es va trobar un Sant Jordi, que des del primer minut, es va tancar al darrera i mostrà que l’objectiu era sumar un empat. La teranyina defensiva del Sant Jordi va tenir el seu fruit, ja que el parti acabà tal i com començà, amb empat a zero. 

Amb un partit sense gaire història, la tripleta arbitral va voler tenir el seu moment de glòria i en els darrers minuts del partit varen expulsar amb vermella directa a dos jugadors del Lloret, segons l’acta per dir a l’àrbitre “no tienes ni puta idea”.