/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: VICTÒRIA PER LA MÍNIMA I TRES PUNTS VITALS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

07 de novembre 2010

VICTÒRIA PER LA MÍNIMA I TRES PUNTS VITALS

El Lloret segueix sense conèixer la derrota dins el seu camp, desprès de superar per un ajustat 1 a 0 a l’Algaida. El partit era de vital importància pel Lloret, ja que desprès d’un parell d’empats tenia la necessitat de sumar els tres punts per seguir aspirant a estar amb els equips capdavanters d’aquesta segona regional. En general el partit fou igualat durant tota la primera part, fins al darrer minut del primer temps, quan en Miranda aconseguí l’1 a 0 amb un gol de falta directa. Amb el marcador a favor, el Lloret es va sentir més còmode, en canvi, el conjunt algaidí estirà les línies per aconseguir remuntar el resultat advers, circumstància que va ser aprofitada pel Lloret per disposar de varies ocasions de gol al contraatac. D’altra banda, l’Algaida es va trobar amb un Lloret molt seriós defensivament el que va impedir que el marcador es mogués i els tres punts quedessin a casa.