/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EL LLORET PERD UN DERBI EN EL QUE MEREIXIA MÉS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

15 de novembre 2010

EL LLORET PERD UN DERBI EN EL QUE MEREIXIA MÉS

El d’ahir era un d’aquells partits que a ningú li agrada perdre, ja que es tractava d’un derbi en tota regla. I el partit, com no podia ser d’altra manera va tenir tots els ingredients d’un partit d’aquestes característiques, amb molta emoció fins el final. El Lloret tot i començar el partit dominant, poc a poc es va desinflar, fet que va permetre al Sineu estirar les línies i disposar d’algunes arribades de perill. En una jugada desafortunada del Lloret en defensa, arribà el gol del Sineu, obra d’en Mario Acedo (ex-jugador del Lloret), qui de fort xut de fora de l’àrea va batre al nostre porter. El gol va deixar tocat al Lloret, i per contra el Sineu es mostrà còmode conscients de la seva fortalesa defensiva. La segona part, el Lloret sortí novament a per totes i va fer mèrits suficients per empatar el partit, però davant es va trobar amb un conjunt que es mostrà molt sòlid defensivament. Amb un Lloret llançat a l’atac, el Sineu disposà d’alguna ocasió de perill al contraatac per sentenciar el partit, però el marcador no es va moure i el Lloret tot i fer un gran esforç no pogué treure cap punt de la seva visita.
Volem donar les gràcies a tota l’afició del Lloret que es va desplaçar en massa fins a Sineu, demostrant una vegada més que som any rere any un dels clubs que mobilitza més aficionats tant a casa com a fora camp. A tots vosaltres gràcies pel vostre suport, i tot i la decepció d’ahir, de ben segur que l’equip ens donarà moltes alegries enguany. També, volem agrair públicament a la directiva del Sineu el detall que va tenir organitzant a sa piscina de Sineu un excel•lent dinar de germanor entre les directives.