/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EL LLORET ACABA DEMANANT L'HORA QUAN GUANYAVA PER UN CLAR 3-0

I made this widget at MyFlashFetish.com.

21 de novembre 2010

EL LLORET ACABA DEMANANT L'HORA QUAN GUANYAVA PER UN CLAR 3-0

Desprès de fer 80 minuts a un gran nivell, controlant el partit en tot moment i amb un 3 a 0 a favor, el Lloret s’ha relaxat excessivament i ha estat a punt de deixar escapar els tres punts al tram final del partit. El partit no podia començar de la millor manera, ja que als primers minuts arribava el primer gol, amb un gran cop de cap d’en David Pérez “Rino”. Amb el marcador a favor, el Lloret s’ha sentit molt comode sobre el terreny de joc, i ha sabut mantenir l’avantatge fins el final del primer temps.

A la segona part, els nsotres han sabut posar un ritme més alt i fruit de la pressió realitzada, ha arribat el segon gol obra d’en David Perelló, qui dins l’àrea petita no ha perdonat i aconseguia ampliar el marcador. Minuts desprès arribava, el golàs d’en Vicenç Canyelles, que de fort xut de fora l’àrea aconseguia marcar el tercer gol que semblava sentenciar el partit. Però lluny de la realitat, a les acaballes del partit, el Lloret s’ha relaxat i el Santa Mònica ho ha aprofitat per retallar distàncies, aconseguint marcar en pocs minuts dos gols que els tornaven a ficar dins el partit. Finalment, el marcador no s’ha tornat a moure i el Lloret ha aconseguit una important victòria per a la moral de l’equip.