/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: VICTÒRIA DEL LLORET AL CAMP DEL LIDER

I made this widget at MyFlashFetish.com.

03 d’octubre 2010

VICTÒRIA DEL LLORET AL CAMP DEL LIDER

Diuen que a la tercera va la vençuda, però no en tots els casos es cert, enguany la U.E Lloret ha agut de necessitar cinc partits per poder aconseguir la primera victoria. Una victoria molt treballada i de molt de valor ja que a davant es trobava fins al moment el millor equip de la categoria; el líder.

El partit començà molt de cara per el Lloret al avançarse als primers minuts mitjançant un gran gol den David Perelló, més que un gran gol jo el catalogaria com un gol de viu, al avançarse a la defensa i porter en una pilota pujant així el 0 a 1 al marcador. A la jugada seguent una pilota pentinada per el nostre davanter Juanjo Ortiz es agafada per el sempre atent i viu Josep Roig que es planta davant el porter forçant que toqués la pilota amb les mans ocasionat la pertinent expulsió ja que era el darrer home. Amb un jugador mes tot feia pensar que el Lloret ho tendria facil per ferse amb el partit, no va ser així, el Sta Maria tregue el seu orgull i demostrà perque estava situat al capdevant de la classificació fentse ''amo i senyor'' del partit i creant continues arribades. A finals de la primera part el Sta Maria retallava el marcador a través d'un penal i aixi s'arribava al descans.

Els nirvis sobrevolaven per Lloret, que veia com un partit que sels havia posat de cara es complicava per moments. Amb l'empat començà la segona part, una segona part on el Lloret va decidir posarse el ''mono'' de treball i dedicarse a jugar a futbol que es el que sap fer, fruit d'aquest futbol al minut 15 de la segona part a arribat l'1 a 2 d'un gran xut creuat desde el vertex de l'area transformat per en Josep Roig. El Sta Maria no sha rendit i mes amb cor que amb cap ha intentat ficar pilotes a l'area on el Lloret sha sabut defensar be. A deu minuts per acabar el partit Josep Roig tornava a aconseguir un gran gol i a certificar l'1 a 3, marcador en que acabaria el partit i otorgaría a la fí la primera victoria per l'Unio Esportiva LLoret.

Cal destacar la gran afluencia com sol ser habitual dels aficionats lloritans a Sta. Maria, gran part de culpa de la victoria es seva. Des de l'equip esperem el proper diumenge poder brindar a tota la afició la primera victoria dins el municipal Toni Coll Real.