/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EL LLORET OBSEQUIA A LA SEVA AFICIÓ AMB UNA GOLEJADA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

10 d’octubre 2010

EL LLORET OBSEQUIA A LA SEVA AFICIÓ AMB UNA GOLEJADA

El Lloret tot i no fer un gran partit, va ser superior en tot moment a l’Alcúdia B. Des d’un principi l’equip va sortir a l’atac i disposà d’un parell d’ocasions clares per avançar-se. Però no aconseguí marcar, fins a les acaballes del primer temps, quan desprès d’una excel•lent pujada per banda d’en Gerard, acabà amb un gran cop de cap d’en David Perelló que suposava l’1 a 0.

La segona part, el guió continuà sent el mateix, el Lloret portant el ritme del partit i disposant de les ocasions de perill més clares. El domini tingué recompensa amb el 2 a 0, amb el gol de penal d’en Vicenç Canyelles. Semblava que el partit estava resolt vist com havia transcorregut l’encontre fins aleshores, però amb una de els poques arribades de les que disposà l’Alcúdia B, aconseguí retallà distàncies fent el 2 a 1. No obstant, aquesta vegada el Lloret no es va deixar remuntar i ben aviat tornà aconseguir ampliar el marcador amb un altre gol de penal d’en Vicenç Canyelles.

Finalment, el mateix Vicenç arrodoniria el partit fent el 4 a 1 definitiu, amb un potent xut de fora de l’àrea i marcant així un hat-trick. Sens dubte la d’avui ha estat una còmode victòria i una clara mostra de que l’equip partit rere partit va consolidant-se.