/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: LA U.E.LLORET SEGUEIX SENSE CONÈIXER LA VICTÒRIA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

19 de setembre 2010

LA U.E.LLORET SEGUEIX SENSE CONÈIXER LA VICTÒRIA

Ja són tres les jornades que duim de campionat i el Lloret segueix sense sebre el que és guanyar. Un cop més l’equip donà massa facilitats al rival, que sense demostrar res de l’altre món estaren a punt d’endur-se els tres punts. Per sort, un penal a favor que transformà Alberto Miranda, permeté al Lloret sumar un punt. El partit començà amb un Lloret adormit, circunstància que va aprofitar el Juventud per fer el 0 a 1. Hagueren de passar un bon grapat de minuts perquè el Lloret reaccionàs, però poc a poc, els nostres començaren a dominar l’encontre i disposaran de diverses ocasions de perill. El domini va tenir la seva recompensa a una treta de córner, on en Delicado va fer el gol de l’empat al aprofitar uan pilota morta dins l’àrea petita. Amb el resultat d’empat a un s’arribà al final del primer temps. 

Al segon temps, el Lloret sortí enxufat amb la intenció d’aconseguir els tres punts, però als pocs minuts arribà l’expulsió d’en Domingo Oliva, fet que va condicionar molt la resta del partit. Amb inferioritat numèrica el Juventud estirà les línies i començà a crear perill, aconseguint novament posar-se per davant al marcador. Tot i jugar amb un home menys i amb el marcador en contra, el Lloret seguí atacant però sense gaire sort de cara a porteria. Ja a les acaballes un defensa del Juventud realitzà un penal que va ser transformat per en Miranda, aconseguint el 2 a 2 que ja seria definitiu. 

Sembla que la història es repeteix, i el Lloret visitarà un any més Valldemossa, amb la necessitat de sumar els tres punts, que donin tranquilitat a l’equip. Aquesta vegada serà enfront del Sp. Valldemossa.