/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EMPAT AMB GUST A DERROTA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

05 de setembre 2010

EMPAT AMB GUST A DERROTA

Capaços del millor i del pitjor, i es que el Lloret ha tengut un debut amarg, desprès de desaprofitar un 3 a 0 a favor. Amb l’objectiu d’aconseguir la primera victòria davant la seva afició, l’equip va sortir a per totes.

Amb una primera part impecable del Lloret, s’arribà al descans amb un 3 a 0 (gols d’en Juanjo Ortiz, Josep Roig i Domingo Llabrés). La superioritat havia estat tan clara entre els dos equips que semblava que el partit estava resolt, però la realitat va ser una altra, ja que el Paguera sortí enxufat i començà a fer el seu partit amb constants entrades fortes que desquiciaren al Lloret. Amb un Lloret fora del partit, i un Paguera que a la contra feia mal, arribà la remontada del conjunt visitant. De ben segur que el partit d’avui servirà per aprendre dels errors i anar millorant jornada rera jornada, d’una temporada que es preveu molt emocionant.