/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: SEGUIM ABONATS A L’EMPAT

I made this widget at MyFlashFetish.com.

27 de setembre 2010

SEGUIM ABONATS A L’EMPAT

Desprès de quatre jornades, el Lloret segueix sense conèixer el que és guanyar. Avui tot i avançar-se al marcador amb un bon gol d’en Josep Roig, l’alegria ha durat poc temps, ja que ben aviat l’Sp. Valldemossa ha aconseguit l’empat. Amb 1 a 1 al marcador s’ha arribat al final del primer temps. 

Durant la segona part ha seguit la igualtat entre els dos equips. Aquesta vegada fou l’equip local qui s’avançà a nel marcador, a l’aprofità una pèrdua de pilota al mig del camp del Lloret per fer un contraatac que suposà el 2 a 1. Amb el marcador en contra, el Lloret es llançà a l’atac, i ja a les acaballes del partit un mal rebuig del porter a la treta d’un còrner fou aprofitat per en Sebas Ramis per fer l’empat a 2 que ja seria definitiu.

De ben segur que quan arribi la primera victòria, l’equip es treurà de damunt la pressió i podrem començar a gaudir de la millor versió d’aquest equip, del qual tothom espera molt d’ell.