/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: VICTÒRIA DEL LLORET DINS ALGAIDA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

22 d’agost 2010

VICTÒRIA DEL LLORET DINS ALGAIDA

La U.E.Lloret ha tornat a fer un bon partit al camp del Porrasar, amb un rival que ha millorat molt respecte a la temporada passada.
Els nostres van sortir a pel partit des del primer minut i en els inicis del mateix van poder sentenciar en tres ocasions molt clares, que no van entrar per molt poc.
El 0-1 va pujar al marcador obra de Jaume Pou, en un jugada amb una mica de sort, i així va finalitzar la primera meitat.
La represa del partit va ser un calc de la primera, i el domini del Lloret era evident. Sebastia Ramis d'un bon remat de cap va posar el 0-2. I més tard en una jugada espectacular Vicenç Canyelles va posar la ginda amb un golàs, posant el 0-3 que deixa molt clar que el treball comença a donar els seus fruits.