/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: LA AFICIÓ RESPON AL HOMENATGE A MARTÍ JORDÀ

I made this widget at MyFlashFetish.com.

09 d’agost 2010

LA AFICIÓ RESPON AL HOMENATGE A MARTÍ JORDÀ

El dia d'ahir serà recordat durant molt de temps pels quals hem tingut el plaer de conèixer i estimar a Martí. Una persona tan bona, tan gran, tan vital i tan estimada, es mereixia un homenatge com el que ahir va tenir lloc a Lloret.

L'afició i amics van respondre a la crida, i les grades del Municipal Toni Coll Real es van omplir com mai ho havien fet, amb un respecte i un sentiment mai vist.

A peu de gespa els seus familiars van rebre de mans de directiva i jugadors, uns records que perpetuaran la memòria del nostre bon amic. Els nins i nines del CD.Consell es van sumar a l'homenatge, agraint així la tasca del que fou el seu entrenador. Les mostres d'afecte es succeïen i les emocions dels nins i no tan nins no es podien reprimir, era evident que la figura de Martí havia deixat una empremta molt difícil d'esborrar.

Des d'aquí volem donar les gràcies a tots els assistents, als organitzadors, col.laboradors, a jugadors i nins, per acomiadar com es mereixia a una persona tan gran.

Martí, sempre amb tu.