/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: HOMENATGE I PRESENTACIÓ AL CAMP MUNICIPAL TONI COLL REAL

I made this widget at MyFlashFetish.com.

05 d’agost 2010

HOMENATGE I PRESENTACIÓ AL CAMP MUNICIPAL TONI COLL REAL

Aquest proper diumenge 08.08, es retrà homenatge a Martí Jordà, en el camp on ell va passar tantes hores i pel qual tant va lluitar.

A les 18'00 hores s'efectuarà un senzill, però emotiu homenatge. Posteriorment, a les 18'30 els nins del CD.Consell als quals ell havia entrenat, i als quals els donem les gràcies per sumar-se a aquest acte, realitzaran un partidet amb els nins Lloritans que també s'han volgut sumar a l'homenatge.

Per acabar, es presentarà la plantilla de la UE.Lloret 2010-2011 amb un partit contra el CE.Sineu.

Esperem i desitgem que el millor i més sentit homenatge sigui la participació de tots els que varem estimar a Martí, i no dubtem que així serà.