/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EL LLORET TAMBÉ SAP PATIR

I made this widget at MyFlashFetish.com.

26 d’agost 2010

EL LLORET TAMBÉ SAP PATIR

El partit d'ahir va ser una veritable prova de foc, ja que els nostres es van trobar amb un equip molt millor físicament, molt ben plantat al camp, amb molta qualitat, i una rapidesa endimoniada. Prova d'això és que durant la primera meitat el Lloret no va arribar ni una sola vegada a porta, i el Campanet no parava de crear perill. A causa d'aquesta superioritat ens vam anar al descans perdent per 2 gols a 0.

A la represa, la U.E.Lloret va començar a jugar la pilota per terra, cosa que no havia pogut fer en la primera meitat, i fruit d'aquesta millora en el nostre joc vam aconseguir escurçar distàncies a través d'un penal transformat per Alberto Miranda. Més tard i en un servei de falta, Miranda aconsegueix l'empat, però als pocs minuts el Campanet aconsegueix avançar de nou. En els últims minuts del partit Vicenç Canyelles, va aconseguir amb un xut molt ajustat des de fora de l'àrea el 3 a 3, amb el qual acabaria el partit.

Hem de treure conclusions molt positives d'aquest partit, ja que amb un rival molt fort, els nostres no es van rendir en cap moment, i van saber contrarestar el vendaval que tenien davant.

Aquest serà l'últim partit de la pre-temporada, ja que el partit que teníem emparaulat amb el Sp.Ciutat de Palma (Juv.Nac.), S'ha suspès per voler canviar ells l'horari i jugar a les 12'00 del matí. Naturalment el nostre entrenador s'ha negat en rotund.