/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: AIXÒ COMENÇA A FUNCIONAR

I made this widget at MyFlashFetish.com.

18 d’agost 2010

AIXÒ COMENÇA A FUNCIONAR

Bon partit de la U.E.Lloret, que comença a demostrar el bon bloc que té. Es van veure algunes jugades de gran nivell, i van dominar el partit de principi a fi.

La primera meitat va acabar amb el resultat de 0-1, amb un gran gol de Josep Roig.

A la segona meitat la U.E.Petra va aconseguir empatar des de molt lluny, però aviat els nostres van tornar a posar-se per davant en el marcador (1-2), aconseguint Jaume Pou un gol de killer. Més tard Domingo Llabrés estableix el 1-3. Poc després el Petra aconsegueix escurçar distàncies de penal (2-3), però més tard i després d'una gran jugada d'equip, Tomeu Coll marca el definitiu (2-4).