/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: UN LLORITA TORNA A LA U.E.LLORET

I made this widget at MyFlashFetish.com.

13 de juliol 2010

UN LLORITA TORNA A LA U.E.LLORET

Es tracta ni més ni menys que de Vicenç Canyelles Amengual; aquest grandíssim jugador nascut el 14.05.89, es va iniciar al futbol base del Ferriolense, on pas a pas es va fer gran fins arribar a la categoria de Divisió d'Honor. Després de disputar aquesta dura categoria, el Pla de na Tesa (Preferent) es va fixar amb ell, i el va fitxar.

Posteriorment va venir a una trucada del nostre club i vam poder gaudir amb el seu joc durant una temporada, però la UD.Arenal de 3a Divisió el va aconseguir convèncer per defensar els seus colors la temporada anterior. Ara, amb molta més experiència i amb tota la il.lusió del món, torna a l'equip del seu poble, on podrem gaudir amb la seva classe.

Des d'aquí donem la benvinguda a aquest jove mitja punta, que destaca en l'un contra un, per una depurada tècnica, i per un potent xut, desitjant-li molta sort en la seva nova etapa esportiva.