/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: ELS DOS DARRERS FITXATGES QUE TANCAN LA PLANTILLA DEL LLORET 2010-2011

I made this widget at MyFlashFetish.com.

29 de juliol 2010

ELS DOS DARRERS FITXATGES QUE TANCAN LA PLANTILLA DEL LLORET 2010-2011

Aprofitant l'inici de la pre-temporada, vam poder fotografiar els dos darrers fitxatges de la U.E.Lloret. Dos jugadors que vénen per reforçar la línia defensiva de l'equip.

Miquel Estela Mateu 'Toro'; Aquest jove Lloritá, nascut el 20.10.84, destaca per la seva contundència en el tall, i la seva disciplina defensiva, aportarà a la defensa seguretat i serietat.

Jugador que ha desenvolupat la seva carrera a la U.E.Lloret, però que va haver d'anar a Catalunya per cursar la seva Llicenciatura, ha estat aquestes darreres temporades defensant els colors del C.E.Alfès, de la 2 ª Regional Catalana.

Ara de tornada, i molt més madur, li desitgem la millor de les sorts, i li donem la benvinguda.


Joan Pol Bibiloni 'Piu'; Jugador nascut el 05.08.83, que s'ha format en el futbol base del C.D.Binissalem, on ha desenvolupat tota la seva carrera futbolística.

Ràpid i contundent defensor, que li agrada moure's per la banda esquerra, però que per la seva polivalència pot ocupar posicions al centre del camp. Físicament ben dotat, i un home d'equip.

Des de la U.E.Lloret li desitgem molta sort en la que serà casa seva a partir d'ara, i li donem la benvinguda.

Aprofitem aquest post per donar l'enhorabona a la Directiva i Cos Tècnic pel treball realitzat, confeccionant una plantilla compensada i amb molta qualitat, que de ben segur donarà moltes alegries aquesta temporada a la nostra gran afició.

Sort a tots i Força U.E.Lloret