/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EL COS TÈCNIC DE LA UE.LLORET AUGMENTA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

05 de juliol 2010

EL COS TÈCNIC DE LA UE.LLORET AUGMENTA

No només en el planter de jugadors hi ha novetats, ja que la UE.Lloret ha incorporat a Pep Ferrer Vallès per a exercir les funcions de segon entrenador i entrenador de porters. Aquest jove preparador, nascut el 03.07.86 s'ha format en el futbol base del CD.Binissalem, i ha realitzat les funcions de segon entrenador en el mateix. Des del Club li donem la benvinguda, i li desitgem molta sort.

Com ja varem anunciar fa un parell de setmanes, Miquel Àngel Ferrer Pol continuarà com a màxim responsable d'una plantilla en què estan dipositades moltes esperances, i de la qual s'esperen moltes alegries. Estem segurs que després de la renovació del bon bloc de l'any passat, amb les importants incorporacions d'aquesta temporada, i amb el suport de la nostra gran afició, podrem gaudir amb grans horabaixes de futbol.

Antonio Amengual Pol, que durant la campanya anterior va ser la mà dreta del Mister, ocuparà durant la present temporada la important parcel.la de Preparador Físic.

També us informem que Antoni Coll i Pere Pau Pomar, continuaran realitzant les funcions de Delegats, tal com ja ho van fer durant la temporada anterior.