/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: ALBERTO MIRANDA MARI, RENOVA AMB LA U.E.LLORET

I made this widget at MyFlashFetish.com.

22 de juliol 2010

ALBERTO MIRANDA MARI, RENOVA AMB LA U.E.LLORET

Li ha costat prendre una decisió, però al final el bon ambient d'equip, i un projecte esportiu il.lusionant han estat claus per a la seva anhelada renovació.

Aquest grandíssim jugador, nascut el 05.12.1985, que va venir procedent del C.E.Andratx (Reg.Preferente) fa dues temporades, ja serà un veterà al vestidor. Destaca per la seva tècnica, una visió de joc excel lent, i un potent xut, el qual sense ser davanter, ja que el seu hàbitat natural és el centre del camp, li va fer alçar-se amb el títol de pichichi de l'equip, amb 23 gols marcats. Una autèntica barbaritat per a un migcampista.

La U.E.Lloret vol agrair l'esforç que ha realitzat per fitxar amb nosaltres, i li desitja molta sort en la que serà la seva tercera temporada.