/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EL LLORET GUANYÀ EL DERBI A NES 'REVOLT'

I made this widget at MyFlashFetish.com.

06 de juny 2010

EL LLORET GUANYÀ EL DERBI A NES 'REVOLT'

M.A.Coll; El Lloret superà clarament al Montuiri B, en un partit molt complet del conjunt llorità. Tot i haver aconseguit l’objectiu de la permanència fa moltes jornades, el cos tècnic i l’equip han demostrat una vegada més estar molt implicats fins el final de temporada. Des d’un principi el Lloret s’ha mostrat superior al Montuïri, i ha gaudit de diverses ocasions de perill per avançar-se, una de les quals ha estat aprofitada per en Francisco Plomer “Cani” per fer el 0 a 1. A les acaballes del primer temps, i quan semblava que el Lloret se n’aniria al descans amb una victòria per la mínima, arribà l’empat del Montuïri.
La segona part, va ser un monòleg del Lloret que superà al seu rival en totes les línies i disposà d’un caramull d’ocasions de gol. Finalment, aquesta superioritat va tenir la seva recompensa al marcador, novament en Cani marcà l’1 a 2. A les acaballes del partit, i desprès d’una excel•lent jugada de l’equip, n’Alberto Miranda marcà el definitiu 1 a 3. El bon grapat de seguidors del Lloret que s’han desplaçat fins al camp d’es Revolt, han pogut gaudir d’una nova victòria de l’equip a fora camp, on aquesta temporada s’ha mostrat intrectable.