/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: QUI PERDONA, SEMPRE HO ACABA PAGANT

I made this widget at MyFlashFetish.com.

02 de maig 2010

QUI PERDONA, SEMPRE HO ACABA PAGANT

M.A.Coll; El d’ahir va ser un d’aquells partits que no passaran a la historia, ja que l’aburriment va ser la tònica durant gran part del partit. Lluny de la seva millor cara, el Lloret tan sols va poder treure un empat davant el Valldemossa At.
La primera part va venir marcada per un joc lent i amb constants interrupcions a nel joc, i on les ocasions de perill brillaren per la seva absència. A la segona part, els dos equips incrementaren una mica el ritme, i el partit guanyà amb intensitat. Desprès d’haver llançat una pilota al travesser i una al pal, arribà l’1 a 0 amb el gol d’en Oriol Grau. Semblava que tal i com havia anat el partit, qui s’avançàs al marcador se’n portaria els tres punts, però no va ser així, ja que poc desprès l’arbitre xiulà un penal en contra del Lloret per unes suposades mans. El Valldemossa no desaprofità l’oportunitat i marcà l’empat a un, resultat que acabaria sent definitiu, ja que tot i intentar-ho, el Lloret va desaprofitar les seves ocasions de gol.