/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: LA SORT NO ACOMPANYÀ AL LLORET

I made this widget at MyFlashFetish.com.

12 d’abril 2010

LA SORT NO ACOMPANYÀ AL LLORET

M.A.Coll; Desprès de l’emotiu homenatge, el Lloret no va poder culminar la festa amb una victòria davant la seva afició. La sort va donar l’esquena a l’equip, i es que a les acaballes del primer temps quan el marcador era d’empat a un gol, arribà la lesió del porter Kiko. Fins aleshores el partit havia estat més o menys igualat, primer s’avançà el Porreres i poc desprès arribà l’empat de penal d’en Miranda. Però la lesió del porter condicionà molt al Lloret, ja que a la segona part el Porreres marcà el gol de la victòria amb una falta des del mig del camp, aprofitant que el porter era un jugador. El Lloret, tot i jugar gran part del segon temps amb un home més per expulsió d’un jugador del Porreres, es va veure incapaç de superar l’equip porrerenc. 
Apart de la derrota, el Lloret va veure com pràcticament ha perdut pel que resta de temporada a nen Jaume Garcias, que estava realitzant una gran temporada.