/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: JOC, SET I PARTIT

I made this widget at MyFlashFetish.com.

25 d’abril 2010

JOC, SET I PARTIT

M.A.Coll; Desprès d’unes jornades sense conèixer la victòria el Lloret s’ha imposat per un contundent 6 a 0 al Son Cladera. Des del primer moment el Lloret ha estat superior i ben aviat s’ha avançat a nel marcador, amb un autèntic golàs d’en Domingo Oliva. El domini ha estat aclaparador i les ocasions de perill han estat constants. Minuts desprès arribava el 2 a 0, d’en Alberto Miranda que rematà de cap una treta de córner. Aquest segon gol i l’expulsió d’un jugador, deixaren enfonsat al Son Cladera que poc va fer davant la superioritat del Lloret.
La segona part va ser un atac i gol constant del Lloret, aconseguint 4 gols més obra d’en Juanjo Coll, Oriol Bergas, Alberto Miranda i el capità Miquel Coll. Tot i aquest 6 a 0, haurien pogut ser alguns més els gols que hauria pogut aconseguir el Lloret.
Sens dubte, avui l’afició ha pogut disfrutar d’una brillant victòria del seu equip.