/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: UN LLORET EN RATXA TOMBA A L'ALGAIDA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

07 de març 2010

UN LLORET EN RATXA TOMBA A L'ALGAIDA

M.A.Coll; Sense fer massa renou, el Lloret s’ha capficat a la part capdavantera de la classificació, i a falta de moltes jornades, pràcticament ha aconseguit l’objectiu amb que començà la temporada, que no era cap altra que la permanència un any més a la Segona Regional. Avui han estat molts els aficionats que tot i el mal temps, no s’han volgut perdre el derbi entre Lloret i Algaida. El partit ha començat molt bé pel Lloret, ja que als pocs minuts s’ha avançat al marcador, amb un gol d’en Miranda, que ha culminat un excel•lent contraatac d’en Patxi i n’Oriol. Amb el marcador a favor, el Lloret ha disposat d’un parell d’ocasions clares per sentenciar, però poc a poc l’equip s’ha relaxat una mica, i l’Algaida, ho ha aprofitat per fer l’empat pocs minuts abans de que acabàs la primera part. Tot i que la segona part ha començat amb un cert domini de l’Algaida, a mesura que ha avançat el partit, el Lloret ha aconseguit fer-se novament amb el control del joc. Aquesta superioritat, s’ha traduït amb el 2 a 1 obra d’en Miranda, que ha transformat un clar penal comès sobre en Jaume. A partir d’aquí l’Algaida ha baixat els braços i el Lloret ha acabat de sentenciar el partit amb el 3 a 1 definitiu d’en Domingo Llabrés.