/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: VICTÒRIA DE LES QUE FAN AFICIÓ

I made this widget at MyFlashFetish.com.

07 de febrer 2010

VICTÒRIA DE LES QUE FAN AFICIÓ

M.A.Coll; Avui el Lloret tenia al davant un dels equips capdavanters de la segona regional, i l’equip ha demostrat que les set victòries consecutives, no són una casualitat, sinó que són la demostració de que les coses s’estan fent bé. Des del primer moment el Lloret ha sortit enxufat, i als pocs minuts arribava l’1 a 0 obra d’en Miki Sans. A mesura que avançava el partit, el joc ha estat més travat i els dos equips han disposat d’ocasions de gol, però novament ha estat el Lloret qui a les acaballes del primer temps ha aconseguit el 2 a 0, amb un golàs de vaselina d’en Miki Sans.
La segona part, ha començat amb l’expulsió d’en Juanjo Coll, fet que ha condicionat al Lloret, que ha hagut d’arreplegar-se per conservar el resultat. Poc desprès l’àrbitre pità un penal a favor del Llucmajor, el qual va ser aturat per en Kiko, però el rebot afavorí al seu davanter que aconseguí retallar distàncies al marcador. Semblava que un partit on el Lloret havia estat superior, se li podia complicar, però tot i jugar amb un home menys, arribà el 3 a 1 definitiu, amb un altre gol d’en Miki Sans, que culminava un excel•lent partit amb un hat-trick. Poc desprès del gol, també arribà l’expulsió d’un jugador del Llucmajor, que va acabar de sentenciar l’encontre.