/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: TRES PUNTETS MÉS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

31 de gener 2010

TRES PUNTETS MÉS

M.A.Coll; Lo millor els tres punts, d’un partit que no passarà a la història. El Lloret començà dominant l’encontre i seves foren les millors ocasions. De fet, als pocs minuts el conjunt llorità s’avançà al marcador, però el colegiat el va anular per fora de joc. Minuts desprès, a una treta de córner, arribà el 0-1 amb un remat de cap d’en David Perelló. El gol donà tranquilitat a l’equip, que fins aleshores s’havia mostrat molt superior al rival. Seguidament i desprès d’una brillant jugada per banda, en David Pérez va fer llançar la pilota al travesser. A mesura que avançà el partit, el joc va començar a ser més travat amb continues aturades en el joc, fet que afavorí al conjunt local. D’aquesta manera s’arribà al final de la primera part. La segona part començà amb el 0 a 2 del Lloret, amb el gol d’en Domingo Llabrés que culminà a la perfecció una brillant jugada de l’equip. Semblava que el partit estava resolt, però l’arbitratge desencertat del colegiat, afavorí que el Sa Coma es ficàs dins el partit amb jugades a pilota aturada. A més, el Lloret es relaxà una mica i això va ser aprofitat pel Sa Coma que retallà distància al marcador. Finalment, el marcador no es va tornar moure i el Lloret sumà la sisena victòria consecutiva.