/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: CONTUNDENT VICTÒRIA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

10 de gener 2010

CONTUNDENT VICTÒRIA

M.A.Coll; El Lloret va anar al camp de l’Alcúdia pensant en seguir amb la ratxa que va acabar l’any passat, és a dir, amb una victoria. L’encontre no podia començar més malament, ja que els primers minuts, com ja és habitual, una badada defensiva va permetre a l’Alcudia B, avançar-se en el marcador. El Lloret havia començat el partit, jugant molt descolocat i pareixia nervios, però desprès d’uns minuts de desconcert, va començar a situar-se al camp i arribaren les ocasions de perill. El primer gol fou obra d’en Miranda, que d’un gran xut fora de l’area marcà l’empat a un gol. Així va acabar la primera part.

Ja a la segona meitat de l’encontre, el conjunt local va provocar un penal sobre en Miki que va transformar de nou en Miranda. El tercer gol va ser obra d’en Domingo Llabrés, desprès de creure amb el xut d’en Miki, el qual fou rebutjat pel porter i va ser aprofitat per en Domingo que marcà l’1 a 3. Ja a les acaballes del partit en Bernabé va fabricar el definitiu 1-4. El Lloret demostrà que esta en un gran moment de forma, fet que li ha permès distanciar-se una mica respecte a la part baixa de la classificació. Esperem que aquesta ratxa de victòries no s’aturi i que diumenge que ve poguem regalar una nova victòria, en el que serà un derbi davant el Montuïri B.