/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: A LA FI ARRIBÀ LA PRIMERA VICTÒRIA A CASA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

20 de desembre 2009

A LA FI ARRIBÀ LA PRIMERA VICTÒRIA A CASA

M.A.Coll; Gran partit el que realitzà ahir el Lloret, que s’imposà per la mínima davant el Boreal de Marratxí. L’equip llorità es va mostrar molt seriós defensivament durant tot el partit, i va sebre rentabilitzar al màxim el gol aconseguit a la primera part pel capità, Miquel Coll. Durant els primers quaranta cinc minuts el Lloret va controlar el partit, tot i que no disposà d’excessives oportunitats. La segona part va ser més igualada, i els dos equips disposaren d’algunes ocasions de gol, però el marcador ja no es va moure, i els tres punts a la fi quedaren a casa. Amb aquesta ja són dues les jornades consecutives que guanya l’equip, fet que li ha permès allunyar-se una mica de la part baixa de la classificació.

Desitjar unes bones festes a tota l’afició, cos tècnic i jugadors, i esperem que l’any 2010 comenci de la mateixa manera que ha acabat aquest 2009, és a dir, amb una victòria!.

L'ACTA DEL PARTIT