/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: INTRECTABLES A FORA CAMP

I made this widget at MyFlashFetish.com.

13 de desembre 2009

INTRECTABLES A FORA CAMP

M.A.Coll; Tot el que perdem a casa, ho guanyam a fora camp. Sens dubte, es curiosa la trajectòria del Lloret aquesta temporada, on pràcticament tots els punts sumats han estat com a visitant. Tot i haver guanyat, el partit no ha estat gens fàcil, davant hem tengut un bon rival que ens ha posat les coses difícils. L’encontre ha començat bé pel Lloret, que s’ha avançat amb un excel•lent cop de cap d’en Nacho. Però l’alegria ha durat pocs minuts, ja que el Sant Jordi ha aconseguit l’empat al aprofitar una errada defensiva. Amb empat al marcador s’ha arribat al final del primer temps.
La segona part, ha estat marcada per la rigurosa expulsió del nostre central, Sebas. Un partit més, ens ha tocat jugar durant molts minuts amb un home menys, circumstància que ha estat aprofitada pel Sant Jordi, que ha incrementat el seu domini a nel joc. No obstant, el Lloret ha sabut defensar-se bé i ha aprofitat a la perfecció una contra per fer l’1 a 2 final, amb un golàs d’en Miranda.

Vull destacar la presència d’una quinzena d’aficionats del Lloret, que tot i el mal temps que feia, han fet costat al seu equip. Això es diu afició!