/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: SEGUIM SENSE SEBRE QUE ES GUANYAR A CASA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

01 de novembre 2009

SEGUIM SENSE SEBRE QUE ES GUANYAR A CASA

M.A.Coll; Enguany visitar el camp del Lloret, es garantia d’èxit per l’equip visitant, ja que del que portam de lliga, el Lloret encara no sap que és guanyar davant la seva afició. El d’avui ha estat un partit molt igualat, sense gaire ocasions de gol per cap dels dos equips. La primera part, ha acabat amb un empat a zero que feia justíca al que s’havia vist fins aleshores. Semblava que l’empat seria el resultat final, ja que els dos equips estaven fent pocs mèrits per guanyar, però de sobte va aparèixer l’arbitre pitant un penal més que dubtós i que permetia avançar-se al Rtvo.Victoria. Errar-se és d’humans i tots ens equivocam, però pocs minuts desprès el col•legiat no va voler veure un penal a favor del Lloret, fet que va acabar per treure del partit als nostres jugadors. Les decisions poc encertades del triplet arbitral, condicionaren un final de partit que va ser molt perjudicial pels interessos del Lloret, ja que va anular un gol al nostre davanter, n’Oriol, i a més es va produir l’expulsió del nostre capità i arribà el definitiu 0 a 2.