/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: UNA SEGONA PART PER OBLIDAR CONDEMNEN AL LLORET A UNA NOVA DERROTA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

18 d’octubre 2009

UNA SEGONA PART PER OBLIDAR CONDEMNEN AL LLORET A UNA NOVA DERROTA

M.A.Coll; Desprès de realitzar una molt bona primera part, sent superiors al Rotlet Molinar i acabant per davant al marcador amb un 2 a 1, el Lloret va tornar a caure derrotat a casa per un contundent 3 a 5 (gols d’en Nacho, Miquel Coll i Jaume Garcias). Tota la feina feta durant els primers 45 minuts, es va tirar al fems amb una segona part per oblidar, on el Lloret va desaperèixer del partit i això ho va saber aprofitar l’equip rival, per goletjar.
Enguany sembla, que tot el que es guanya a fora camp, es perd a casa.Esperem que dissabte que ve, es pugui tornar a sumar els tres punts davant el Llosetense B, equip que de ben segur posarà les coses difícils.