/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: LES ERRADES DEFENSIVES PORTEN AL LLORET A UNA NOVA DERROTA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

25 d’octubre 2009

LES ERRADES DEFENSIVES PORTEN AL LLORET A UNA NOVA DERROTA

M.A.Coll; Una setmana més el Lloret va regalar els tres punts al rival, i comença ser hora de no ser tan generosos amb els contraris, ja que ells no ens regalen res a nosaltres. El d’ahir, era un partit complicat dins un camp on ningú havia guanyat. Els primers minuts de partit foren igualats, amb ocasions clares de gol pel dos equips, però poc a poc, l’equip local va fer-se amb el control del partit i el Lloret començà a veure’s desbordat defensivament. Dins aquesta dinàmica de facilitats defensives que donà el Lloret, va ser aprofitat pel Llosetense 'B' per marcar l’1 a 0, i poc desprès amb una nova errada defensiva arribava el 2 a 0. Ja a les acaballes del primer temps, arribà una falta que va suposar l’expulsió d’un jugador local, i a més va significar el 2 a 1, amb un golàs de falta d’en Bernabé. L’alegria però va durar poc temps, ja que en Gerard, va caure amb la puteria d’un rival i es va autoexpulsar. Amb deu jugadors per cada equip s’arribà al final del primer temps.
La segona part, el Lloret va ser el dominador, però no va sebre transformar les ocasions de les que va disposar, en canvi, el Llosetense 'B' va tornar aprofitar una badada defensiva per marcar el definitiu 3 a 1. A partir d’aquí els nostres baixaren els braços i el Lloseta va jugar molt bé a la contra, però el marcador ja no es va moure.