/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: GRAN VICTÒRIA I TRES PUNTS IMPORTANTS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

12 d’octubre 2009

GRAN VICTÒRIA I TRES PUNTS IMPORTANTS

M.A.Coll; Sense cap dubte, si algú va merèixer la victòria, va ser el Lloret, ja que durant els noranta minuts va ser superior al seu rival. El Lloret, tot i guanyar per un clar 0 a 3 a l’Algaida, va disposar de nombroses oportunitats per haver aconseguit un resultat encara més abultat. Les coses es posaren aviat de cara, ja que als pocs minuts d’haver començat el partit, en Bernabé marcà el primer gol. Més tard arribà el 0 a 2, amb un bon gol d’en Nacho Aliaga.
Els nombrosos aficionats que es desplaçaren fins Algaida, pogueren gaudir d’uns primers 45 minuts molt bons del nostre equip, mostrant-se molt sòlid defensivament i generant moltes ocasions de perill. A la segona part, els dos equips disposaren d’ocasions de perill, però tan sols aconseguí marcar el Lloret, amb un gol d’en Domingo Llabrés, que suposà la sentencia definitiva.
Enhorabona i a pensar amb el proper partit, que queda pendent aconseguir la primera victòria oficialment davant la nostra afició.