/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: ELS INCIDENTS DEL DIUMENGE A LA PREMSA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

06 d’octubre 2009

ELS INCIDENTS DEL DIUMENGE A LA PREMSA


Versions enfrontades (I)
El Lloret-Montaura de Segona Regional del cap de setmana no va acabar bé: el col·legiat del partit es va veure obligat a suspendre'l, després que un espectador botàs al camp per increpar-lo. Fins aquí tots d'acord. Després les versions varien depenent del bàndol. Des de la directiva del conjunt visitant, ens explicaren que un dels seus membres va botar al camp per retirar el seu equip i evitar que els ànims es continuassin encalentint després del que consideraren un penal injust combinat amb diverses expulsions.

Versions enfrontades (II)
Per la seva banda, el president del Lloret, Miquel Àngel Coll, explicà que la persona que botà al camp es dirigí cap a l'àrbitre i no a cercar els jugadors visitants per retirar-los del camp, raó per la qual el col·legiat decidí interrompre el partit i fer cridar les forces de seguredat. Sobre si l'actuació de l'àrbitre va ser o no la correcta, el president indicà que en el duel hi era el vicepresident del Col·legi d'Àrbitres, que és qui ho ha de jutjar, i no un espectador.

Text: Diari de Balears