/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: REMONTADA I VICTÒRIA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

13 de setembre 2009

REMONTADA I VICTÒRIA

M.A.Coll; El Lloret ha sumat els tres primers punts de la temporada, al imposar-se 3 a 4 al Llucmajor. Desprès d’una primera part trepidant, on el Lloret ha anat a remolc a nel marcador, els nostres aconseguiren aixecar un 3 a 1 en contra. L’empat a tres amb que finalitzà el primer temps, reflexe les errades defensives dels dos equips i la seva eficàcia ofensiva.
La segona part, el Lloret va ajustar millor la defensa i va sebre aprofitar els contraatacs per crear perill, de manera que amb una contra en Domingo Llabrés, va marcar el gol, que donaria la victòria al Lloret.
El Llucmajor que va empènyer molt, es va trobar amb un equip que donà la cara i va sebre defensar el resultat fins al final.

GOLS:

Primera part

1-0
1-1 Pròpia porta
2-1
3-1
3-2 Toni Gelabert
3-3 Domingo Llabrés

Segona part

3-4 Domingo Llabrés