/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: LA F.F.I.B. S'ADAPTA A LES NOVES TECNOLOGIES

I made this widget at MyFlashFetish.com.

04 de setembre 2009

LA F.F.I.B. S'ADAPTA A LES NOVES TECNOLOGIES

Li ha costat molt, però al final la FFIB ha comprès que l'ús del fax ha quedat obsolet i que el futur està en l'ús de les noves tecnologies i per descomptat Internet és una de les més destacades.
Amb molt bon criteri han desenvolupat una aplicació informàtica a través de la Intranet de la FFIB, que permetrà als clubs realitzar moltes de les gestions que en aquests moments només es poden fer desplaçant-se fins als locals de la Federació. Aquesta temporada la tramitació de les llicències serà voluntària realitzar-la per aquest sistema, però segur que en un futur immediat s'hagi de fer obligatòriament.
Per tal de que tots els clubs coneguin aquesta nova eina de gestió, el proper dimarts dia 8 de setembre es realitzarà en els locals de la Mutualitat una demostració pràctica, a la qual nosaltres per suposat assistirem, i animem a tots els clubs a realitzar un petit esforç per a que assisteixin i s'adaptin ràpidament al futur.
Si vols més informació sobre el tema FES CLIC AQUÍ.