/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EL FUTUR HA ARRIBAT A LA FEDERACIÓ

I made this widget at MyFlashFetish.com.

09 de setembre 2009

EL FUTUR HA ARRIBAT A LA FEDERACIÓ

Com ja vam anunciar en un article anterior, ahir era el dia assenyalat per conèixer la nova eina telemàtica de la FFIB. Per part de la U.E.Lloret han assistit a aquesta demostració el Delegat i Directiu Toni Coll i un servidor.
En els locals de la Mutualitat Balear hem assistit uns cinquanta representants dels clubs, i després d'una petita introducció del President de la Balear D. Miquel Bestard, el responsable de la gestió informàtica desplaçat des de Madrid a començat a explicar en què consisteix el nou sistema "Intranet".
En principi aquest any serà amb caràcter voluntari, però la temporada que ve si no hi ha cap contratemps serà obligatori el seu ús. Entre totes les gestions que es podran realitzar sense desplaçar-se a la Federació, la que més destaca sense cap dubte és la tramitació de la fitxa federativa. Es rebran els comunicats de la Federació per aquest sistema, eliminant així el correu, i per descomptat el paper, i també cada club disposarà del seu espai per penjar la seva pàgina web, amb les seves notícies, fotografies, vídeos, banners de publicitat, etc.
Un altre tema a destacar per a mi és que s'eliminarà per complet la presentació de fitxes falses en els partits (pràctica molt habitual, sobretot quan hi ha molts jugadors sancionats), excepte en els clubs com el nostre en el qual no amaguem les fotos dels nostres jugadors des de fa diversos anys. Tot i que jo el milloraria encara més i faria signar al jugador en el moment de redactar la fitxa, inserint una casella perquè donés el seu consentiment per poder visualitzar-les per qualsevol club, i així no hi hauria problemes amb la confidencialitat de les dades, naturalment sense que es pugui veure la seva adreça, telèfon, etc.
Esperem que tots els clubs entenguin que el futur ja ha arribat, i que com més aviat es donin compte que aquesta eina servirà per agilitzar i gestionar qualsevol tema amb la Federació o un altre club serà millor per a tots, i per descomptat poder amagar a l'armari l' ja desfasat “fax”.


Veure fotos de la notícia