/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: UN ALTRE EQUIP AMB PROBLEMES ECONÒMICS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

16 de juliol 2009

UN ALTRE EQUIP AMB PROBLEMES ECONÒMICS

Pel que sembla, aquest any hi ha molts equips que estan tenint molts problemes econòmics per a poder mantenir els seus equips, i el CD.Soledad és un d'ells.
Si fa uns dies el seu primer equip, el qual militava a la Tercera Divisió, renunciava a la seva categoria per a formar part de la 1ª Reg. Preferent, ara li ha tocat el torn al seu filial, el qual ha decidit retirar-se de la Competició (Primera Regional).
Si es confirma aquesta notícia, el primer beneficiat seria el CF.Port de Sóller, el qual ocuparia el seu lloc a la Primera Regional, i al seu torn també beneficiaria al Ca'n Picafort de 3ª Reg. que ascendiria a la nostra categoria.