/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: RELLEU A LA BANQUETA DE LA U.E. LLORET

I made this widget at MyFlashFetish.com.

20 de juliol 2009

RELLEU A LA BANQUETA DE LA U.E. LLORET

Miquel Àngel Ferrer Pol (Binissalem, 1985), serà el nou entrenador de la U.E.Lloret la propera temporada 2009-2010. Novament el club, segueix apostant i donant oportunitats a joves entrenadors que comencen la seva carrera a les banquetes.
Desprès d’en Toni Florit i en Miki Arjona, ara és el torn d’en Miquel Àngel “Polero”, jove binissalamer que ha jugat a les categories inferiors del club del seu poble, a més de jugar a regional amb el Santa Eugènia. La temporada passada va ser el segon entrenador del Binissalem B, equip que militava a 1ªregional.