/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: LA CRISI TAMBÉ ES NOTA EN EL FUTBOL REGIONAL

I made this widget at MyFlashFetish.com.

02 de juliol 2009

LA CRISI TAMBÉ ES NOTA EN EL FUTBOL REGIONAL

Aquest any i a causa de la crisi, estar en les posicions altes de la taula té molt premi, ja que sense ser primer, segon o tercer és possible l'ascens de categoria.

De moment no és oficial, però tot apunta que al Binissalem 'B' de primera regional, el qual sembla ser que va a renunciar a la seva plaça, no és l'únic d'aquesta categoria que pot desaparèixer, ja que el Poblense 'B' i el Sp.de Camps pot ser que també renunciïn a ella.

Naturalment això produiria un efecte dominó, ja que a part del Llubí, podrien ascendir a Primera el Port de Soller, i fins i tot el Rtvo.de la Victòria que al final d'aquest campionat va quedar en 'sisena posició'.

Aquesta circumstància també afectaria als ascensos de Tercera a Segona, podent ser els beneficiats el Montaura, el Llosetense 'B' i el Valldemossa At.

Com hem comentat a l'inici d'aquest article no és oficial, però excepte decisions d'última hora la cosa està molt avançada, així que ara només queda esperar al fet que la F.F.I.B. publiqui els calendaris per a la temporada 2009-2010.